Fig betaversion tillgänglig nu!

Gå med nu

Testa Fig: A Playtient Journey…

… ett mobilspel som syftar till att stötta människor med depression och bipolär sjukdom.

Spelet är utformat för att hjälpa till med regelbunden medicinering och etablera hälsosamma rutiner på ett engagerande och empatiskt sätt. Hittills har spelet testats av över 200 personer med depression eller bipolär sjukdom, vilka gett spelet bra feedback och högt betyg.

Fig: A Playtient Journey är en CE-märkt medicinteknisk produkt och registrerad hos Läkemedelsverket. Den ersätter inte din nuvarande behandling, men den erbjuder dig ytterligare ett sätt att få stöd på din resa mot bättre hälsa.

Om testet

Start: Pågående
Avsedd användare: Diagnostiserad med depression eller bipolär sjukdom och behandlas med läkemedel.
Ålder:
18-45 år
Region: Sverige (måste bo i Sverige)
Plattform: iOS/iPhone (iPhone 7 och högre). Inom en snar framtid öppnar vi upp även för Android!
Testlängd: 60 dagar

Speltiden är ungefär 5 – 10 minuter per dag. Efter 30 dagar och 60 dagar kommer du att få en enkät via e-post för att utvärdera din upplevelse.

Vanliga frågor (FAQ)

Vad handlar spelet om?

Kärnan i Fig: A Playtient Journey att hjälpa till med regelbunden medicinering och etablera hälsosamma rutiner på ett engagerande och empatiskt sätt. I spelet möter du Fig och Lys som kommer att vara dina vänner i resan mot bättre hälsa. Det är ibland svårt att se framstegen i ditt eget liv, därför är spelet utformat att genom spelvärldens utveckling hjälpa dig visualisera framstegen som du gör. Spelsessionerna är begränsade och fokuserar mer på att komma tillbaka regelbundet snarare än att spela långa stunder. I slutändan handlar allt om ditt välbefinnande, inte bara om att spela ett spel.

Varför ska jag registrera mig som testare?

Genom att delta i testet hjälper du oss att utvärdera och vidareutveckla spelet för att kunna erbjuda bra stöd till personer som kämpar med depression eller bipolär sjukdom. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för de som kommer att använda Fig: A Playtient Journey i framtiden och tack vare Er testare kan vi tillsammans göra vårt bästa för att kunna erbjuda dem så bra stöd som möjligt.

Vad måste jag göra som testare?

Du kommer att kunna testa spelet hemma på din egen mobiltelefon i din egen takt. Det är inget krav, men vi skulle vilja att du försöker öppna spelet varje dag och där interagera med karaktärerna och logga dina rutiner. Du kommer också att bli ombedd att svara på enkäter. I spelet finns några korta undersökningar som frågar om din upplevelse. Vi kommer också bjuda in dig till två lite större undersökningar efter 30 och 60 dagar via e-post, dessa för att utvärdera din övergripande upplevelse av spelet och vilken inverkan det hade på dina rutiner och ditt välbefinnande.

Alla enkätundersökningar är frivilliga och du kan sluta testa när du vill.

Hur registrerar jag mig?

Först måste du registrera dig på vår e-postlista genom att fylla i det här formuläret. När vi har testversionen klar skickar vi ett e-postmeddelande till dig med en licenskod och en instruktion hur du registrerar ett konto och laddar ner appen.

Se till att du vitlistar vår e-postadress för att säkerställa att e-post inte hamnar i din skräppost. Om du har problem med att registrera dig eller ta emot e-postmeddelanden, kontakta vår support.

Hur länge kommer jag att kunna använda Fig?

Spelinnehållet varar i 60 dagar, efter det får du en varning om att det inte finns mer innehåll att spela. Efter 62 dagar från start upphör licensen och du kommer inte kunna använda appen eller notifikationerna längre.

Om du vill ha tillgång till Fig igen måste du vänta till nästa testperiod eller den officiella releasen av appen.

Kan jag begära att få förlänga licensen?

Nej, Fig: A Playtient Journey är för närvarande en begränsad produkt som är under utveckling. Just nu tillhandahåller vi endast licenser för teständamål.

Kommer jag att kunna testa Fig på en Android-telefon?

Tyvärr inte. För närvarande stöder vi endast iOS-enheter, men vi hoppas kunna erbjuda en version för Android mycket snart!

Om du har fler frågor, kontakta vår support.

INTRESSEANMÄLAN

Här kan du anmäla dig för att bli del av test teamet och på så sätt få möjlighet att testa spelet Fig: A Playtient Journey.

* obligatoriskt fält


Bor du i Sverige? *

Åldersgrupp *

Kön *

Mobilt operativsystem *

OBS! Både användare av iPhone och Android kan gå med i testteamet, men i nuläget finns spelet enbart för iOS-telefoner: iPhone 7 och högre.
Vi meddelar er när vi släpper en beta-version även för Android!
Vi stöder inte iPad eller operativsystemet Harmony OS.


Har du testat Fig: A Playtient Journey tidigare? *

Var hörde du talas om vårt betatest?

Samtyckesblankett  
Mindforce Game Lab Fig Applikation

 1. För vilket ändamål samlar vi in dina hälsouppgifter?
  Mindforce kommer att behandla de hälsouppgifter som anges i Integritetspolicyn för Fig [Fig Integritetspolicy] för följande ändamål:
  För att tillhandahålla Fig till dig som användare, inklusive:

  1. för att registrera dig som en testanvändare (om tillämpligt), inklusive fastställande av din lämplighet att delta som testanvändare;
  2. för att anpassa funktioner så som dospåminnelsesystemet i Fig efter ditt medicinska tillstånd; och,
  3. för att ge dig uppmaningar i Fig, som bestäms baserat på analysen av dina interaktioner.
 2. Konsekvenser av att inte ge ditt samtycke
  Om du väljer att inte ge ditt samtycke enligt Punkt 3, kanske vi inte kan förse dig med en Fig-licens och/eller funktionaliteten och funktionerna i Fig kan bli begränsade och inte fungera som du förväntar dig.
 3. Samtycke
  Markera ett av alternativen nedan och skicka in din intresseanmälan till oss genom att klicka på skicka.

  Jag samtycker till att Mindforce använder mina hälsouppgifter för det ändamål som beskrivs i denna samtyckesblankett och jag förstår att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att skicka en begäran till info@mindforcegamelab.com.
Samtycke *

Om du inte gett ditt samtycke kan du tyvärr inte vara del av testteamet och kommer inte få möjlighet att testa appen.


Behöver du support?

Om du upplever problem med appen, kontakta vår support!
Vi hjälper dig så gott vi kan!